Tillbaks 2:a Januari 2012

Hej!
Tro inte nu att jag lagt ner novellen pga. att det inte kommer uppdateras något på ett par dar. Men om några timmar far jag på ett läger och ska ut innan det. Så kortfattat är detta den sista uppdateringen på ett tag och den sista 2011.

Kan då lugna er med att säga att jag kommer hem 1:a, men pga. att jag lär va väldigt trött och deppig (alltid tråkigt att lämna lägren, så många underbara människor, på just det här är det över 200 pers.) så kommer först ett nytt kapitel den 2:a. Jag lovar att det kommer komma ut en då. Skulle få så dåligt samvete annars!
Så håll ut.

Ha det bra och Gott Nytt År!


Taken Kapitel 27.

Jag satt och hoppade på stolen då jag skrev en del. Jippi Jippi Jippi. Så exalterad! Detta är sista kapitlet innan 2:a Janurari pga. att jag far på läger!

Och jag vet att alla kanske inte gillar att jag kraschar förhållanden, drömmar o.s.v. Men skriver det jag kommer på och vore den helt ärligt lika bra om dom bara blev tillsammans och levde lyckliga och problemlösa resten av sina liv? Jag fattar sjävlklart hur ni känner, jag vill ju inte att denna berättelse ska va så här. Men den blir förmodilgen bättre så småning om. Jag kan ju inte lämna det såhär! ;)

Gott Nytt År!!


OBS: Detta har inget att göra med verkligeheten utan är byggt på fantasi.

I förra kapitlet:
Jag skriver ett brev till Zayn:
Hi Zayn. You probably heard that.... 
___________________________________________________________________
 
Zayns perpektiv:
En vecka efter att vi sett tjejerna på TV är vi fortfarande på turné. Jag har nyss fått ett brev och börjar läsa:
 Hej Zayn. Du har förmodligen hört att jag börjat träffa en annan kille. Det är inte det att jag inte gillar dig. För det gör jag verkligen. Men det går bara inte. Skulle vi va ihop skulle jag va tvungen att flytta till England för att få det att funka och jag kan inte göra det just nu. Jag behöver mitt hem och mina kompisar. Min trygga miljö. Den här killen bor inte i samma stad som jag, men det är ändå en stor skillnad. Honom kan jag prata MITT hemspråk med och träffa på helgerna. Vi vill båda ungefär samma saker i livet. Jobba hårt, bo i ett lugnt, svenskt kvarter med massa barnfamiljer och ja. Skaffa familj om några år. Och dina barn kommer ju stå i rampljuset eller, paparazzi ljuset, vilket jag inte kan utsätta någon jag älskar för. Jag vet inte riktigt hur jag ska utrycka mig. Det går bara inte. Jag klarar inte av ett långdistans förhållande och jag kan inte flytta. Och helt ärligt tror jag att jag älskar den här killen. Jag tror han är den rätta. Du kommer hitta en tjej som kommer avguda dig och som är perfekt för dig. Men den tjejen är inte jag. Förlåt mig. Ha ett bra liv. Jag vet att allt kommer gå bra för dig.
Hälsningar Cassi.
Jag lägger bort brevet och sitter bara tyst.
 - Vad är det? Frågar Louis nyfiket och sätter sig bredvid mig på en soffa i turnébussen.
Jag räker honom brevet och han läser.
 - Hon har på sätt och vis rätt Zayn. Allt rasar samman för henne just nu och hon behöver någon som kan va där för henne hela tiden. Och du kommer hitta någon.
 
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
 
Elins perspektiv:
 - Älskling. Är du klar? Frågar Lukas vänligt.
 - Ja. Jag kommer. Svarar jag och sätter på mig mina svarta klackar.
Jag har lockat mitt hår, sotat ögonen lite lätt, lagt på ett rött läppstift och har på mig en svart fodralklänning. Vi ska på middag med tjejerna, våra familjer och massa andra vänner för att fira Lukas kontrakt med Tre Kronor, svenska hockeylandslaget.
 
Lukas ställer sig upp.
 - Tack för att ni alla är här ikväll. Detta är inte bara en viktig kväll för mig för kontraktet. Utan även för en fråga jag har. Säger han innan han ställer sig på ett knä vid mig.
 - Elin. Jag älskar dig mer än allt annat. Vill du gifta dig med mig?
 - Ja. Ja. Ja, det är klart. Får jag fram.
Jag gråter lyckotårar medans han sätter på mig en guldring med en liten, rund diamant på. Den vackraste ringen jag någonsin sett. Han kysser mig och  alla hurrar och våra föräldrar kramar om oss. Efter dom är det tjejernas och Lukas kompisars tur.
 - Du är förlovad. Säger Tess glatt hystersikt.
 - Jag vet. Jag har aldrig varit så här lycklig. Instämmer jag.
Hela jag skakar. Jag är fölovad med min andra halva. Min älskling.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Louis perspektiv:
Allt verkar vara aningen suddigt för Zayn och Harry. Dom finns där, men ändå inte. Det är som om dom förlorat en del av sig själva, en del dom behöver. Vi hade planerat att fira nyår i Sverige medans tjejerna fortfarande var här. Men just nu verkar det inte som en toppen idé. Turnén går annars väldigt bra. Det är värsta kicken att höra allt skrik från fansen och göra något man älskar.
 - Jag tycker att vi borde fara till sverige ändå. Säger Harry helt plöstligt.
 - Är det verkligen så smart? Frågar Liam vänligt.
 - Varför inte? Ni tar med er era tjejer och vi upptäker stockholm. Hur stor chans är det helt ärligt att vi ska träffa. Dom.
 - Okej. Vi har ju inte bokat om biljetterna. Så visst. Det kan nog va bra att komma bort ett tag. Instämmer jag.
 - Då far vi imorrn då. Som planerat. 
 
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
 
Tess perspektiv:
 - Du ska svänga där. Säger jag till Mattias som kör bilen med mig, Anna, Cassi och Kevin.
 - Nej. Det är det inte. Säger han bestämmt.
 - Jo. Sväng. Nej. Ah. Varför körde du förbi? Lukas svängde ju.
Vi kör igenom Stockholm. Det är mörkt och vi har kört hela dagen. Vi började klockan sju imorse hemma i Norrland och försöker hitta till Arons (Annas pojkväns) lägenhet,
  - Om du svänger därborta och sen svänger direkt igen kan vi nog ta oss tillbaka. Säger Anna.
 
Efter att ha kört runt i en timme är vi äntligen framme. Aron kommer ut ur ett stort våningshus och Anna slänger sig i hans armar. Det får mig att sakna Harry. Jag ville inte lämna honom. Men precis som med Cassi och Zayn skulle det inte funka. Jag klarar inte av ett långdistans förhållande eller den världen han lever i. Allt förstördes och det finns inte mod att kämpa vidare. Pressen säger att det var en bilolycka Robin dog av. För det är det som dom fått veta. Men det är inte sanningen. Den är mörkare och långt mer hemsk. Jag måste skydda dem jag älskar. Och för att göra det kan jag inte komma i närheten av Harry igen. Inte ens höra hans röst.
 
OBS: Detta har inget att göra med verkligeheten utan är byggt på fantasi.

Hjälp. Idé på killnamn!

Någon som har någon idé om vad Cassis kille ska heta?

Kan inte va Lukas, Mattias, Kevin, Oskar, Zayn, Niall, Louis, Harry eller Liam. Alltså inget namn som tidigare varit med.

Lite info och tack!

Ni är så sjukt underbara. Jag förstår inte hur så många orkar läsa och kommentera. Men det gör mig jätte glad! Rekorden just nu är på 113 sidvisningar och 44 unika besökare.

Jag vet att jag borde skriva längre kapitel och att det nu när det är lov borde finnas mer tid. Men det är rätt mycket nu bla. med lägret jag ska på över nyår.

Hur som helst kommer det upp ett nytt kapitel imorrn. Tror inte jag kommer ha tid att göra det så långt, men är uppspelt över en idé jag fått. Ni som gillar Lukas och Elin kommer nog också älska det! <3

Ha det bra och tack för att ni läser!

Taken Kapitel 26.


OBS: Detta har inget att göra med verkligeheten utan är byggt på fantasi.


I förra kapitlet:
Annas perspektiv:
Medans planet lyfter ser jag ut över London. Farväl London. Farväl One Direction. Farväl drömmen!

___________________________________________________________________
 
Cassis perspektiv:
Ingen säger det högt och ingen kommer säga det. Men vi vet alla. Drömmen är död!
 
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
 
Josefins perspektiv:
Planet landar i Stockholm och med tunga steg går vi en halvtimme senare ut ur flygplatsen. Vädret är dåligt och hårda, iskalla vindar med snö virvlar runt.
 - Fån vaggan till graven. Säger Tess till oss andra och jag ler smått mot henne.
Trots allt har vi varann.
 
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
 
Elins perspektiv:
Jag står med Lukas hand i min och väntar på skjuts in till centrala Stockholm. Han böjer sig ner till mitt öra och viskar stöttande:
 - Jag älskar dig Elin.
 - Jag älskar dig med Lukas.
En stor bil kommer och vi sätter oss alla i den. Samtidigt som den startar lutar jag mitt huvud mot Lukas axel och bara blundar. Hoppas allt bara är ett missföstånd.
 
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
 
Nialls perspektiv:
Lollo smsar mig och säger att dom landat i Sverige nu och att tjejerna träffat upp Lukas och Kevin. Hon själv sitter bara och väntar på att flyget hem till skåne ska dra.
 - Är det någon som vet vad som hänt egentligen? Frågar Liam sorgset.
 - Deras manager. Robin heter han va? Han har dött i en olycka i usa. Svarar Harry.
 
Två veckor senare:
Vi sitter och tittar på en talk show då program ledaren vid namn Amanda Skill är på besök i Sverige och intervjuar svenska kändisar. Amanda ropar ut att dom ska välkomna Loving. Jag ser hur både Harry och Zayn blir på hel spänn. Ingen av oss har hört något av tjejerna sen dom stack och Lollo säger att det inte står något speciellt om dom.
 - Hej tjejer. Jag måste verkligen säga att sverige är underbart. Säger Amanda efter att ha kramat om alla tjejerna.
 - Hur som helst. Det går rykten om att ni ska lägga av. Turnén med One Direction blev ju som alla vet inställd. Men är det verkligen sant att ni ska sluta? Fortsätter hon.
 - Ja. Det har varit ett svårt beslut. Men efter Robins död kan vi helt enkelt inte fortsätta. Det gör för ont och vi är inte starka nog utan honom. Vi får hat hela tiden och har hittat en massa hat brev på kontoret. Robin skyddade oss. Han var som en extra pappa och nu känns det som vi står oskyddade. Svarar Anna sorgset.
 - Men alla era fans då?
 - Vi är så ledsna. Dom betyder så mycket för oss. Men vi kan inte. Förklarar Elin.
 - Kommer ni fortsätta vara så här nära varann?
 - Alltid. Vi kommer aldrig klara oss utan varann. Svarar Tess.
 - Hur blir det med one direction? Cassi verkar ju ha kommit väldigt nära Zayn. Kommer ni hålla kontakten med dom?
 - Nej. Svarar Cassi och Tess instämmer.
 
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
 
Harrys perspektiv:
Allt brister. Jag rusar upp ur turné bussen och sätter mig på den kalla marken. Varför? Räker inte detta? Att va så lånt bort från henne? Att inte höra något på två veckor? Måste dom verkligen avsluta kontakten. Varför? Varför vill hon inte veta av mig? Jag går in ¨på Twitter och skriver:
 - Varför blev det så här? Jag föll för dig första gången jag såg dig och känslorna ar bara växt starkare för varje gång jag såg dig, hörde ditt namn eller din röst. Snälla kom tillbaka!
Jag vet att Tess inte har Twitter men hoppas att hon ändå på något sätt ska höra detta.
 
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
 
Zayns perspektiv:
När Cassi säger att dom inte kommer ha någon mer kontakt med oss blir allt svart. Jag hör inget och när jag äntligen återfår medvetandet håller intervjuen fortfarande på.
 - Nu när ni ska stiga ur rampljuset. Vill ni då berätta hur det är på kärleksfronten? Frågar programledaren Amanda.
 - Varför inte. Jag har en pojkvän som heter Lukas. Vi har varit ihop hur länge som helst och jag älskar honom. Svarar Elin.
 - Och jag och Josefin är singlar. Svarar Tess.
Vänta. Cassi då? Sa hon inte just att hon inte vill träffa mig mer?
 - Jag är ihop med Robins son Aron. Vi firar snart ett år tillsammans. Berättar Anna.
 - Två dagar efter att vi kommit hem träffade jag en kille som jag verkligen fallit för. Säger Cassi och jag känner hur allt blir svart igen.
 
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
 
Cassis perspektiv:
 - What about Zayn? Frågar Amanda vänligt.
 - I don´t know. I realy liked him and still do in some way. But being with him I must move to London again and I can´t do that. Not right now. And this guy realy gets me. He makes me feel good.
 - You know that many fans will get sad now. So many people thought that you were a perfect match.
 - I know. But it don´t work that way. Right now it just not the way this story goes. It is not perfect. I am not perfect. All I want is somebody who cares and understand me. I wanna have a normal life right now and that means a more normal boyfriend.
 - I get it. Moving on. After the break we will see the.....
 
Jag skriver ett brev till Zayn:
Hi Zayn. You probably heard that.... 

OBS: Detta har inget att göra med verkligeheten utan är byggt på fantasi.


Taken Kapitel 25.

 
OBS: Detta har inget att göra med verkligeheten utan är byggt på fantasi.
 
I förra kapitlet:
Cassis perspektiv:
När jag ser Zayn komma in i rummet brister allt. Tårarna börjar rinna. Han sätter sig ner bredvid mig på golvet och kramar om mig samtidigt som han viskar att allt kommer bli bra. Jag vill tro honom. Men jag vet. Det kommer det inte. Våra liv är förändrade för alltid!
 
__________________________________________________________________

Harrys perspektiv:
 - Snälla Tess. Prata med mig. Vad har hänt? Snälla. Bara säg något. Säger jag bedjande medans vi går över till hennes hotellrum.
 - Vi ska tillbaks till sverige. Vi far om tre timmar. Säger hon sorgset och drar fram en resväska.
 - Va? Varför? Jag vill inte att du ska fara. Inte nu. Vad kan jag göra för att få dig att ändra dig?
 - Jag är ledsen. Jag gillar dig verkligen och önskar jag kan stanna. Men det går inte. Han är död och jag och tjejerna måste hålla ihop. 
 - Vem är död? Snälla. Du kan berätta för mig. Få mig att förstå.
 - Det är... 
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
 
Lollos perspektiv:
Jag bokar om min flygbiljett hem till Sverige så att jag flyger hem ikväll tillsammans med tjejerna. Medans alla andra stannar kvar och packar så far jag och Niall till min lägenhet och packar mina väskor.
 - Måste du verkligen fara? Frågar han sorgset.
 - Ja. Jag saknar verkligen mina kompisar och min familj. Men jag kommer ju tillbaks hit om två veckor. Så det blir ju inte sååå länge.
 - Det är iallafall tur. Men då är ju vi på turné.
 - Mm. Men vi löser det då. Hjälp mig packa nu. Snälla!
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
 
Zayns perspektiv:
Vi sitter på flygplatsen och väntar på tjejernas flyg. Jag håller i Cassis hand och vill aldrig släppa den. Varför hände det just nu? När allt precis bara börjat.  Ingen säger något. Allt känns bara så fel.
 - Lukas och Kevin kommer och möter oss på Arlanda. Mattias har fått influensa. Men han hälsar och säger att om det är något så är det bara att ringa. Säger Elin och lägger bort sin mobil.
 
 - Mina damer och herrar. Flyg 195 till sverige är nu redo för boarding. Hörs det ut ur högtalarna.
Vi ställer oss upp och börjar gå mot gaten. Jag känner tårarna bränna bakom ögonlocken och smärtan i bröstet. Varför måste hon fara. Alla kramas och precis innan Cassi ska gå lyfter jag upp hennes ansikte mot mitt och trycker mjukt hennes läppar mot mina. När vi drar oss ifrån varann viskar jag:
 - Lova att ringa och kom tillbaka snart.
 - Hejdå Zayn. Säger hon smärtsamt innan hon tar Annas hand och går igenom kontrollen.
Farväl Cassi. Jag kommer sakna dig! Hon lovade inte.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
 
Annas perspektiv:
Medans planet lyfter ser jag ut över London. Farväl London. Farväl One Direction. Farväl drömmen!
 
OBS: Detta har inget att göra med verkligeheten utan är byggt på fantasi.

Jag lovar.

Även om det inte riktigt kommer finnas ork imorrn efter massa firande o.s.v. så vet jag hur tråkigt det är att vänta på ett nytt kapitel och eftersom jag kommer va borta från 28-1. Så har jag börjat skriva på ett nytt kapitel (kapitel 25) som kommer ut imorrn. Jag lovar att göra allt som jag kan, men om det krånglar så kan jag ju inte rå för det.

God Jul!


Taken Kapitel 24. - JULSPECIAL!

Nu kommer vinnaren äntligen in. Ganska långt in i kapitlet kommer Lollo in!   Ha en bra dag.

GOD JUL! <3


OBS: Detta har inget att göra med verkligeheten utan är byggt på fantasi.

I förra kapitlet:
 - The guys said that they wanna show me something. And then they. Börjar han berätta innan hans mobil piper.
 - Here. Read this. Säger han och ger mig sin mobil.
 - Vi kommer inte släppa ut er innan imorgon. Det finns mat och vatten i en väska under din säng. Ha ha! :P. Skrev Josefin.
 - They don´t gonna let us out she wrote. Try the door. Säger jag.
 - It´s locked. Svarar Harry efter att ha försökt få upp den ett tag.
 - Great. Now what?
___________________________________________________________________

Zayns perspektiv:
Jag och Cassi har suttit inlåsta på ett hotel rum i snart en timme och bara pratat.
 - Så. Har du någon idé om vad vi kan göra nu? Frågar jag och hon ler mot mig.
 - Nja. Vi kan ju teckna. Svarar hon samtidigt som hon tar upp två anteckningsblock och några pennor.
 - Gillar du att teckna? Frågar jag faschinerat.
 - Ja. Jag älskar det.
 - Lägg av. Jag med.
 - Undra vad vi mer har gemensamt.
 
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
 
Elins perspektiv:
Jag och Anna sitter och bevakar två datorer. Vi har lagt in två webbkameror i varje rum så att vi kan hålla koll så att inget går fel.
 När vi suttit där i fyra timmar kommer resten av gänget till oss.
 - I think something is happening. Ropar Anna och alla rusar mot datorskärmen på Cassi och Zayns rum.
Vi ser hur Zayn lutar sig framåt och hur deras läppar möts.
 - JAAAA! Ropar alla lyckligt
 
Några timmar senare ser vi samma sak hända hos Tess och Harry.
 - We rock. Säger Louis stolt.
 
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
 
Harrys perspektiv:
Jag gör det. Jag kysser Tess. Och jag ångrar inget. Hon besvarar kyssen och jag känner hur en lycka sprider sig genom min kropp. Hon är perfekt!
 - Vill du gå ut med mig någon dag? Frågar jag och hon nickar glatt.
 
Två timmar senare har vi släppts ut och fått veta att dom gjort samma sak mot Zayn och Cassi.
 - Så? Redo för julfirande? Frågar Elin glatt
 - Va? Varför ska vi fira det ikväll? Det är ju imorgon. Och idag fyller ju Louis år. Frågar jag.
 - Vi firar den tjugofjärde i sverige och vi ska fira Louis några dagar efter nyår.
 
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
 
Tess perspektiv:
Killarna far och vi gör oss alla iordning. Vi har alla på oss olika röda klänningar och klack. Vi matchar allt med örhängen, halsband, långa, svarta ögonfransar och rött läppstift. Jag och Cassi har platt hår, Anna och Tess korkskruvar och Elin har vågigt hår.
 - Klara? Frågar Cassi precis då det knackar på dörren.
Jag öppnar och möts av killarna och en tjej.
 - Hi. This is my girlfriend  Lollo. Säger Niall och tittar lyckligt på tjejen.
 - Hej hej! Säger hon glatt.
 - Hej. Så du är också svensk? Frågar jag glatt.
 - Japp. Hundraprocent. Jag bara studerar här ett år.
 - Det är ju kul. Kom in vet ja.
Killarna som ser ut som ett frågetecken, precis som varje gång vi pratar svenska, tittar förvånat på då jag och Lollo går in. Efter en sekund följer dom dock efter.
 
 - Hi. Ropar tjejerna glatt och jag ser hur dom sitter och trängs i ena sängen framför Elins mobil.
 - Oh. Vad kollar ni på. Frågar jag glatt och sätter mig ner bredvid dem och ser på hennes mobil.
 - Bildbomb från sverige. Svarar Elin och vinklar mobilen lite mot mig.
 - Hey. English please. Säger Zayn menande.
 - It´s okey with me if you speak swedish. I´m Lollo by the way. Nialls girlfriend. Berättar Lollo glatt.
 - Hon är svensk. Förklarar jag.
 - Oh. Kul att träffas. Jag heter Anna. Säger Anna glatt och går upp och skakar hand med henne.
 - Och det är jag som är Tess och det här är Elin. Berättar jag och pekar mot Elin.
 - Mitt namn är då Josefin. Och detta är Cassi. Förklarar Josefin och knuffar sedan lätt till Cassi.
 
Vi sätter igång ett gammalt, inspelat Kalle Ankas jul (det är ju ingen julafton utan det) och tränger ihop oss i Anna och Cassis sängar och på golvet. Efter en stund känner jag hur Harry som sitter bredvid mig tar min hand i sin och hur en pirrande känsla ilar genom kroppen.
 
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
 
Liams perspektiv:
När vi sett klart på Kalle Anka och de så sätter vi alla på oss våra jackor och börjar ta oss mot en svensk resturang. Jag ser hur alla par går tillsammans. Harry och Tess. Zayn och Cassi. Niall och Lollo. Samtidigt går Louis och Elin och pratar i sina mobiler medans Anna och Josefin pratar på svenska.
 
Dagen efter:
Jag vaknar upp och börjar sakta sträcka mig mot mobilen som ligger en bit bort. Det första jag ser när jag låser upp den är flera sms. Jag öppnar ett från Anna eftersom det är det senaste och möts av texten:
 - KOM TILL VÅRAT HOTELL NU! Det har hänt en grej och vi behöver prata!! SKYNDA!
Jag hoppar snabbt upp ur sängen och slänger på mig kläder i farten samtidigt som jag rusar ut. Jag knappar in Nialls nummer och han säger stressat att han också är på väg dit men inte vet vad som hänt.
 
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
 
Annas perspektiv:
Andas in. Andas ut. Andas in. Andas ut. Jag försöker lugna ner mig. Men det går inte. VARFÖR VARFÖR VARFÖR? Jag känner hur jag vill börja gråta men det kommer inga tårar. Snälla, låt detta vara en mardröm. Jag sitter och håller hårt i Cassis och Josefins händer. Vi sitter alla i en ring och bara är tysta. Ingen har något att säga. Smärtan är för stor. Vi är alla i chocktillstånd . Varför varför varför?
 
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
 
Louis perspektiv:
Jag svänger in utanför Zayns lägenhet och han hoppar snabbt in. Jag trycker på gasen och hoppas för allt i världen att det är lite trafik.
 - Vad är det som hänt? Frågar Zayn oroligt.
 - Vi vet inte. Vi fick bara sms om att nåt hänt och att dom behöver prata med oss nu. Svarar Harry samtidigt som jag svänger in utanför Liams lägenhet. Han hinner knappt in i bilen innan jag gasar igen. Vi är snabbt utanför Niall och han och Lollo hoppar in.
 
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
 
Nialls perspektiv:
Vi rusar upp mot Anna och Cassis hotelrum och bankar på dörren. Efter en stund kommer Tess och öppnar. Hennes ögon är röda och hennes mascara har runnit.
 - What happend? Is everybody okey? Frågar Harry oroligt samtidigt som han drar in henne i en kram.
Hon mumlar något på svenska samtidigt som tårarna rinner.
 - She said that he is dead. Förklarar Lollo sorgset och aningen förvirat.
 - Tess. Who is dead?
 
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
 
Josefins perspektiv:
Jag sitter och håller hårt i Annas hand medans hon klickar på boka på datorskärmen. Nu är flygbiljetterna bokade. Bara att packa och säga hejdå!
 
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
 
Cassis perspektiv:
När jag ser Zayn komma in i rummet brister allt. Tårarna börjar rinna. Han sätter sig ner bredvid mig på golvet och kramar om mig samtidigt som han viskar att allt kommer bli bra. Jag vill tro honom. Men jag vet. Det kommer det inte. Våra liv är förändrade för alltid!

OBS: Detta har inget att göra med verkligeheten utan är byggt på fantasi.

Imorrn: Julspecial!

Hej!
Jag vet att många tar blogg ledigt över jul. Men det tänker inte jag ;) Dock kommer jag va borta över nyår     (28-1). Jag har skrivit klart kapitel 24 som kommer ut imorrn. Andledningen till att det inte kommer idag är att det är en liten julspecial. Då kommer även Lollo in. Sedan har jag börjat skriva på kapitel 25, så det kommer nog ut nån gång på söndag.

Tack för att ni läser och för alla kommentarer.

God Jul <3


Taken Kapitel 23.


OBS: Detta har inget att göra med verkligeheten utan är byggt på fantasi.

Liams perspektiv:
 - Vi tänker para ihop Cassi med Zayn och Tess med Harry. Alla kan ju se att dom är kära. Viskar Josefin.
 - Håller med. Men hur? Viskar jag tillbaks. 
 - Jag tror jag har en idé. Viskar Louis stolt.

 ___________________________________________________________________

Elins perspektiv:
Vi kliver av planet i London och alla slår på sina mobil.
 - AHHH! Skriker Anna och hoppar på någon.
Efter ett tag hoppar resten av oss tjejer på personen och när vi lugnat ner oss ser killarna att det är en lång, lite rödhårig kille vi kramat om. Vi pratar snabbt på svenska och efter ett tag kommer två personer till. En tjej och en kille. Vi kramas alla och killen som kom sist rufsar om Cassis hår.
 - Hey. How is it that you always meet humans who is swedish here? Frågar Liam förrvirat.
 - To be honest. I don´t know. By the way. This is my brother Sebbe. Svarar jag och nickar mot den första killen som vi kramat.
 - And this is my brother Gustav. Säger Cassi och pekar mot killen som håller tjejen i handen.
 - And the girl with Gustav is my sister Lina. Förklarar Josefin.
 - It was so nice to meet you. But we really need to go now. We are flying back to sweden. Take care. And little sis. Don´t do something stupid. Säger Gustav och kramar om Cassi.
 
 
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
 
Cassis perspektiv:
 - Varför måste han alltid va så överbeskyddande? Suckar jag fram.
 - För att han älskar dig. Du. Vi har en överaskning till dig sen. Svarar Anna finurligt och jag känner hur jag blir mer och mer nervös.
 - Vad är det. Något pinsamt? Frågar jag med rädsla.
 - Nej. Jag tror du kommer gilla det.
 
När vi äntiligen kommer tillbaka till hotellet försvinner snabbt Elin, Anna och Josefin. När dom några timmar senare kommer tillbaks ser dom väldigt stolta och förväntans fulla ut.
 - Vi vill visa dig något. Säger Josefin och sätter sig bredvid mig på sängen.
 - Vad är det för nåt? Frågar jag misstänksamt.
 - Din överaskning. Det är därför du måste ha en ögonbindel. Svarar Elin och tar fram en svart sjal.
 - Lova att det inte är nåt dumt. Säger jag samtidigt som hon knuter den runt mitt huvud så att jag inte ser något.
 - Vi lovar. Du kommer gilla det. Svarar Anna samtidigt som dom hjälper mig upp och leder mig ut ur rummet.
 
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
 
Tess perspektiv:
Jag hör hur dörren till vårt rum öppnas och hur den snabbt stängs.
 - Hello. Guys? Säger en röst förrvirrat.
Jag går ut i hallen och ser Harry stå med en ögonbindel.
 - Harry. What are you doing here? Frågar jag förvirrat.
 - Tess? Is that you? Frågar han innan han tar av sig ögonbindeln.
 - Yes. It´s me.
 - The guys said that they wanna show me something. And then they. Börjar han berätta innan hans mobil piper.
 - Here. Read this. Säger han och ger mig sin mobil.
 - Vi kommer inte släppa ut er innan imorgon. Det finns mat och vatten i en väska under din säng. Ha ha! :P. Skrev Josefin.
 - They don´t gonna let us out she wrote. Try the door. Säger jag.
 - It´s locked. Svarar Harry efter att ha försökt få upp den ett tag.
 - Great. Now what?

OBS: Detta har inget att göra med verkligeheten utan är byggt på fantasi.

WOW!

Kul att se att det är fler än jag som är nattugglor (fast egentligen är jag då morgonmänniska. 6 personer har redan varit inne och läst idag. Och klockan är liksom inte ens halv 2. TACK! Betyder sjukt mycket för mig att ni läser. Jag vet att jag skriver det ganska ofta. Men det är sant. Att ni läser får mig att skriva!

Snart kommer kapitel 23 ut! Jippi!

Vinnaren är:



Stort grattis och tack till alla som varit med och tävlat. Jag ska göra allt jag kan för att få med er i novellen minst en gång. Då blir det kanske som en kompis till någon, ett fan eller kanske en reporeter som intervjuar dom. Så tro inte att jag glömmer bort er ;)

Återigen tack för att ni var med och för att ni läser. Jag drog som sagt lott om saken och önskar att alla kunde ha vunnit. Men det gick ju tyvär inte.

Hur som helst. Håll utkik efter era namn för rätt som det är skriver jag in er i just det kapitlet ni läser just då!

Kommentar

Skrattade då jag såg en kommentar nyss. Julia skrev att hon tyckte att jag skulle låsa in dom i en garderob och inte släppa ut dom förren dom blvit ihop. Och jag har liksom skrivit ner massa idéer. Och det är faktiskt åt det hållet ;)

Tack så hemskt mycket för att ni läser och kommenterar. Betyder mycket!

Taken Kapitel 22.

OBS: Detta har inget att göra med verkligeheten utan är byggt på fantasi.


I förra kapitlet:
Louis kommer och sätter sig bredvid mig.
 - Så. Ni är ett par på riktigt nu?
 - Ja. Det är vi. Svarar jag lyckligt.

___________________________________________________________________


Tess perspektiv:
På norska dånar det ur högtalarna att vi nu kan gå på planet. Harry som sitter bredvid mig på en bänk ser ut som ett stort frågetecken. 
 - They said that we can go on the plain now. Förklarar jag glatt.
 - Oh. Okey. How did you get that? 
 - Well. Swedish and norwegian is not so different from eachother and my mum is norwegian, so I talk it since I was a kid.
 - Okey.
Det blir lite pinsam tystnad när vi går på planet.
 
 - Jag känner igen den där minen. Du är kääärrr! Utbrister Josefin glatt när vi sitter på planet uppe i luften.
 - Nej.Va? Svarar jag och känner hur jag rodnar.
 - Jo. Jag känner också igen den där minen. Du är kär! Instämmer Anna och ler.
 - Can somebody please tell us what you are talking about? Frågar Harry nyfiket.
 - No. We are just teasing Tess. But what we are saying is a secret. Svarar Cassi skämtsamt.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
 
Josefins perspektiv:
 - Dom är så kära i varann. Viskar jag till Anna som sitter bredvid mig.
 - Vilka av dom? Zayn och Cassi eller Tess och Harry? Viskar hon tillbaks.
 - Båda.
 - Håller med. Vi måste para ihop dom. Vad sägs om att vi ber Louis och Liam om hjälp?
 - Ja.
 - Louis, Liam. We need youre help. Viskar Anna och lutar sig fram över sätet framför oss där dom sitter.
 - Okey. What do you want us to help you with?
 
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
 
Liams perspektiv:
 - Vi tänker para ihop Cassi med Zayn och Tess med Harry. Alla kan ju se att dom är kära. Viskar Josefin.
 - Håller med. Men hur? Viskar jag tillbaks.
 - Jag tror jag har en idé. Viskar Louis stolt.

OBS: Detta har inget att göra med verkligeheten utan är byggt på fantasi.

Taken Kapitel 21.

 OBS: Detta har inget att göra med verkligeheten utan är byggt på fantasi.

I förra kapitlet:
Efter några timmar på Arlanda börjar vi äntligen flyga mot London. När vi flugit ett tag säger en röst:
 - Mina damer och herrar. Vi har olyckligtvis stött på ett problem. Var vänliga behåll lugnet och spänn fast er säkerhets bälten. Det kommer bli skumpigt och vi kommer nödlanda på Oslos flygplats.
Jag spänner fast mitt säkerhetsbälte och några minuter senare börjar flyget landa. Allt skakar och helt plötsligt skriker Tess till.

___________________________________________________________________

- Förlåt. Men det var ett jätte äkligt kryp. Ropar hon ångerfullt.
 - Nu vet vi hur vi ska skrämma henne. Viskar jag till Harry som sitter bredvid mig.
Han bara hmmar till svar och tittar ut genom fönstret.
 
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
 
Nialls perspektiv:
Detta var nog den värsta flygturen jag varit med om. Först försening på en flygplats, sedan nödlanda och vänta på en annan. Jag sitter och kollar in twitter då min mobil piper till. På skärmen står det Älskling <3 och jag klickar snabbt upp smset.
 -  Hej sötnos. Saknar dig! Vgd? <3
Jag skriver snabbt ett svar:
 - Hej älskling. Saknar dig mer :P Sitter fast på en flygplats i Norge. Vi var tvungna att nödlanda :( Sjd?
 - Ush. Vet ni varför ni var tvungna att nödlanda? Sitter hemma i soffan och tittar på nåt dåligt TV program. Har gått och fått influensan :(
 - Stackars älskling. Kommer snart hem och tar hand om dig. Lovar <3 Vet faktiskt inte varför vi var tvungna att landa.
 - Okej. Hoppas ni kommer hem snart. Älskar dig <3
 - Hoppas jag med. Älskar dig mer! <3
 - Nej. Jag älskar dig mest!
 - Nä. Jag älskar dig mest!! ;)
 - Vi kan väl helt enkelt säga att vi älskar varann lika mycket ;D
 - Ja. Puss Puss. Ses snart! <3
 - Puss Puss <3 Älskar dig!
Louis kommer och sätter sig bredvid mig.
 - Så. Ni är ett par på riktigt nu?
 - Ja. Det är vi. Svarar jag lyckligt.

OBS: Detta har inget att göra med verkligeheten utan är byggt på fantasi.

Tävling AVSLUTAD!


Taken Kapitel 20.

OBS: Detta har inget att göra med verkligheten utan är byggt på fantasi.

I förra kapitlet:
Louis perspektiv:
 - Vad gör vi nu? Frågar Josefin.
Vi sitter alla samlade (tjejerna och killarna) och försöker komma på en lösning.
 - Jag vet inte. Förneka det? Dom har ju inga riktiga bevis. Svarar jag.
 - Ja. Det är väl det enda vi kan göra. Om ni inte faktiskt böjar dejta. Alla ser ju att ni faktiskt gillar varann. Säger Niall och alla blir tysta.

___________________________________________________________________

Cassis perspektiv:

 - Sorry. But we really need to talk to Cassi alone for a while. We talk to you later. Säger Anna och drar upp mig den hårda, flygplatsstolen.

 - Okej.  Hur gör vi? Du gillar ju Zayn. Det syns. Men du vet att ni inte kan säga till alla att ni är ihop bara sådär. Tar det slut kommer det knäcka dig och allt kommer bli tusen gånger värre om hela världen får reda på det.  Jag har inget emot att ni blir ihop. Men ta det lugnt och håll det hemligt tills du är helt säker.  Jag vill verkligen inte vara dum. Det vet du. Men jag älskar dig för mycket för att se dig bli sårad. Säger Anna vänligt och ser nästan ut att börja gråta.
 - Jag håller med Anna. Vi har verkligen inte ha något problem med att ni blev ihop. Men ta det lugnt och var helt säker. För vill du verkligen att hela världen ska veta om ditt kärleksliv? Frågar Elin.
 - Exakt. Det är ju därför vi inte pratar om vårat nuvarande kärleksliv med press eller fans och så vidare. Instämmer Josefin.
Jag känner hur tårarna börjar rinna.
 - Åh. Gumman. Sluta gråta. Nu börjar jag med. Säger Anna och börjar gråta.
Det hela sluter med att vi alla 5 sitter och snyftar. Jag älskar verkligen dessa människor. Sanna vänner!

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

 Louis perspektiv:
Vi killar sitter fortfarande och pratar om hur vi ska lösa det här då tjejerna kommer tillbaka.
 -  Vi har kommit fram till att det är bäst att säga att allt bara var ett stort missförstånd och att Zayn och Cassi i nuläget inte är tillsammans. Men sen kan ju någon säga att det bara är en tidsfråga innan dom kommer börja dejta. På så sätt får vi bort ryktet men förstör inte deras chanser att bli ihop. Säger Josefin vänligt.
 - Det är faktiskt smart. Jag kan säga att det bara är en tidsfråga. Då tar inte alla det superseriöst. Svarar jag.
 - Bra. Om alla är med på det säger vi det på den där TV-showen imorgon kväll. Säger Anna leende.
 - Hur kan du hålla reda på allt?
 -Hon är vår lilla ordningsnisse. Svarar Tess glatt på min fråga.

 Efter några timmar på Arlanda börjar vi äntligen flyga mot London. När vi flugit ett tag säger en röst:
 - Mina damer och herrar. Vi har olyckligtvis stött på ett problem. Var vänliga behåll lugnet och spänn fast er säkerhets bälten. Det kommer bli skumpigt och vi kommer nödlanda på Oslos flygplats.
Jag spänner fast mitt säkerhetsbälte och några minuter senare börjar flyget landa. Allt skakar och helt plötsligt skriker Tess till.


OBS: Detta har inget att göra med verkligheten utan är byggt på fantasi.


Info

Ni är underbara! 44 unika besökare och massor av kommentarer. Betyder sjukt mycket. Kommer ett nytt kapitel ikväll.

Har volleboll turnering på skolan och har inte stora förhoppningar på min klass. Vi har alltid roligast men är aldrig bäst. Vi är en profil klass (1/4 på skolan varv 2 är olika sport). Så alla blir alltid glada då dom ska möta oss för dom vet att dom vinner. Men vi är små kämpar och det kommer nog gå bra!

Det jag vill ha sagt med det är att jag kommer ha tid att skriva, så det kommer ett kapitel. Håll ut bara!

Sista chansen!


Taken Kapitel 19.


OBS: Detta har inget att göra med verkligeheten utan är byggt på fantasi.

I förra kapitlet:
Tess perspektiv:
Vi har precis kommit tillbaka till vår bänk och är aningen anfådda. Jag sitter och läser en skvallertidning då jag får syn på en artikel som fångar mitt intresse.
 - Cassi. Du måste se det här! Säger jag och tittar chockat på rubriken.
___________________________________________________________________

Cassis perspektiv:
Tess visar oss snabbt artikeln och börjar sen läsa.
 - Som alla säkert hört ska svenska tjejgruppen Loving ut på turné med det brittiska pojkbandet One Direction. Men vem kunde tro att det skulle finnas en kärleksriktning i detta samarbete? Cassandra (Cassi) Äng och Zayn Malik sägs nämligen ha fått starka känslor för varann. De sågs sitta och mysa på ett café i London för några dar sedan med sina grupp medlemmar och Zayn ska även ha fått följa med hem till Sverige för ett besök med Cassis föräldrar. Han hann även träffa Cassis expojkvän Oskar som säger att kärleken verkligen spirade mellan dem. " Jag visste inte att dom var ihop. Men det syndes rätt tydligt på dom då vi träffades ute" sa han i en intervju om det påtådda paret. Cassi och Zayn har ännu inte kommenterat ryktet, men mycket tyder på att det är kärlek i luften!
 - VA?! Ropar jag och ryker till mig tidningen. Det är två stora bilder. En på mig och en på Zayn och mellan oss är ett rött hjärta. Det finns även en bild då vi satt och pratade vid fotograferingen i London.
 - Det är inte sant! Oskar skvallrade. Säger jag och vill bara sjunka genom marken.
 - Förlåt. Allt är mitt fel. Jag började allt. Säger Anna skamset och lägger en hand på min axel.
 - Nä. Det är mitt. Det är ju jag som sa att du var ihop med Zayn. Säger Josefin.
 - Nu är det som det är. Vi måste bara berätta för Zayn. Säger jag och försöker låta samlad samtidigt som jag ställer mig upp.
 
Med tunga steg går jag mot Zayn. Varför var Oskar tvungen att göra såhär?
 - I need to talk to you. Säger jag till honom och visar honom tidningen.
 - They think we are togheter. Oskar told them.
 
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
 
Louis perspektiv:
 - Vad gör vi nu? Frågar Josefin.
Vi sitter alla samlade (tjejerna och killarna) och försöker komma på en lösning.
 - Jag vet inte. Förneka det? Dom har ju inga riktiga bevis. Svarar jag.
 - Ja. Det är väl det enda vi kan göra. Om ni inte faktiskt böjar dejta. Alla ser ju att ni faktiskt gillar varann. Säger Niall och alla blir tysta.

OBS: Detta har inget att göra med verkligeheten utan är byggt på fantasi.

Påminnelse!



Avsluats imorgon kväll!

Snart nytt kapitel: IDAG!

Hej.
Håll ut. Kommer snart snart snart ett nytt kapitel. Ska bara till skolan, sen kommer jag hem och skriver en stund innan jag ska fara och klippa mig och efter det kommer jag hem och skriver klart.

Tack för att ni läser och kommenterar.

PS. Glöm inte tävlingen. Kommentera inlägget TÄVLING så är ni med och tävlar.! Lycka till. Tävlingen avslutas imorrn kväll ;)

Personlighetsbeskrivning.

Nu kanske inte allt detta stämmer med det jag skrivit innan. Men orkade inte sitta och läsa igenom allt igen.

Anna:
Uteseende: Hårfärgen är rätt svår att förklara, typ en blandning mellan blond, orange och rött. Gröna ögon.
Personlighet: Glad, ordningsam, pålitlig.
Intressen: Djur, musik, sin familj, kultur m.m.
Civilisation: Hemlig för tillfället.
Familj: Lillebror Niklas 13 år, lillasyster Emma 15 år, mamma Åsa 47 år, pappa Johan 45 år och hunden Kenzo 5 år.
 
Cassi :
Uteseende: Hallonblont hår. Havsblåa ögon
Personlighet: Glad, pålitlig, känslosam,
Intressen: Musik, sin familj, fotografera, teckna (måla) m.m.
Civilisation: Singel.
Familj: Lillebror Kristofer 13 år, storebror Gustav 22 år, mamma Katrin 47 år´, pappa John 45 år och hunden Chip 6 år.
 
Josefin:
Uteseende: Ljusblont hår,chokladbruna ögon.
Personlighet: Glad, sportnörd, pålitlig.
Intressen: Dans, musik, sin familj och idrott m.m..
Civilisation: Hemlig för tillfället.
Familj: Storasyster Lina 22 år (är ihop med Cassis storebror Gustav), mamma Gunilla 48 år, pappa Oliver 45 år och katten Luna 3 år.
 
Elin:
Uteseende: Kolabrunt hår, ljusblåa ögon.
Personlighet: Glad, pålitlig, kärleksfull.
Intressen: Lukas, arbeta i trädgård, musik, sin familj m.m.
Civilisation: Tillsammans med Lukas.
Familj: Storebror Sebastian 22 år, mamma Lotta 44 år och pappa Stig 45 år.
 
Tess:
Uteseende: Rött hår, gråaögon.
Personlighet: Glad, pålitlig, skämtsam, sprallig.
Intressen: Skämta med folk, musik, sin familj m.m.
Civilisation: Hemlig för tillfället.
Familj: Lillasyster Alexandra 15 år, pappa Pilip 45 år, mamma Susan 45 år, styvpappa Patrik 48 år och halvsyskonen Nadja 5 år och Isak 5 år.

Ni är bäst!

Hej!
Ni är verkligen bäst! Tack för att ni fortsätter att läsa. Jag blir så glad att se att fler och fler läser! 99 sidvisningar igår och 42 unika besökare! Älskar er <3

Önskar jag kunde ge er ett nytt kapitel idag. Men ska ut till stugan, måste boka tid hos tandläkaren (en grej på min tandställning har lossnat) o.s.v.

Men jag kan iallafall bjuda på lite personbesktivningar av tjejerna. Det kommer ut om en stund!

Taken Kapitel 18.

OBS: Detta har inget att göra med verkligeheten utan är byggt på fantasi.

I förra kapitlet:
Elins perspektiv:
Dagen bara flög förbi och nu står vi återigen på flygplatsen på väg mot Arlanda och sen London. Ingen av oss vill egentligen fara. Det känns som när man flyttar och måste slänga eller ge bort en massa saker för att få plats med nya, fast utan det bra som finns i det. Vi lämnar ju större delen av vårt liv här. Ett liv jag älskar. Visst, alla gillar kanske inte att vara en rätt normal Svensson. Men jag älskar verkligen att va det. Det gör vi alla.Från det att vi gick på dagis har vi pratat om att bo i en villa i ett lugnt, barnfamiljskvarter med någon man älskar och sina barn. Skjutsa på  träningar, hjälpa till med läxan, laga middag o.s.v. Det var vårt mål. Självklart fanns drömmen om att sjunga där. För annars skulle vi ju inte göra detta. Men vi trodde aldrig att det skulle hända och accepterade det.

___________________________________________________________________

Josefins perspektiv:
 - Planet är försenat på grund av oväder. Säger Anna trött.
 - Toppen. När ska det gå då? Frågar jag och tittar upp från mobilen.
 - Det vet dom inte än. Vi kommer få information så snart det går att flyga igen.
 - Ska vi gå och köpa lite godis och läsk och sätta oss och kolla på nån tv-serie på datorn?
 - Ja. Men vi går och äter något först. Tror jag såg en pizzeria en bit bort. Svarar Tess och ställer sig upp.
 
Vi går förbi killarna som ligger och sover på några bänkar.
 - Ska vi va lite elaka? Frågar Tess finurligt och glatt retsamt samtidigt som hon drar upp en neccesär ur sin väska.
 - Ja. Vi gör det!
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
 
Harrys perspektiv:
Jag vaknar upp på golvet och sträcker trött på mig. Jag tittar mot Louis och börjar småskratta. Alla killarna har likadant. Vänta. Då måste jag också ha det tänker jag och drar snabbt upp mobilen  och speglar mig i den.
 - Nej! Säger jag argt.
 - Vad är det. Frågar Louis trött samtidigt som alla vaknar upp.
 - Vad har hänt med ditt ansikte? Frågar Niall.
 - Våra ansikten. Rättar jag honom.
 
När vi lyckats tvätta bort nästan allt kollar jag på min mobil igen och ser att jag glömt att logga ut. Jag klickar på dom senaste händelserna och ser en bild på oss där vi ligger och sover med allt smink på. Jag läser snabbt texten som hör till: Hämnden är ljuv. Så går det när man äter upp allt vårt fika som vi bakat!
 
 - Där är dom. Ta dom! Ropar Louis och börjar springa efter tjejerna.
Efter att ha sprungit runt nästan hela flygplatsen får jag äntligen ett grepp om Tess midja och säger stolt:
 - Där fick jag dig!
 - Nu är det krig. Säger Louis skämtsamt och tittar mot tjejerna som stannat och står och skrattar.
 - Vi är med på det. Svarar Tess och ler ett skämsamt elakt leende.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
 
Tess perspektiv:
Vi har precis kommit tillbaka till vår bänk och är aningen anfådda. Jag sitter och läser en skvallertidning då jag får syn på en artikel som fångar mitt intresse.
 - Cassi. Du måste se det här! Säger jag och tittar chockat på rubriken.

OBS: Detta har inget att göra med verkligeheten utan är byggt på fantasi.

Svar på kommentar.

Japp. Cassi är singel! Elin har ju som ni säkert vet sin pojkvän Lukas och resten av tjejerna lär ni ju märka. Sen har ju Louis och Liam flickvänner. Och vill ni blir Nialls flickvän i denna novell (självklart ej i verkligheten ;) ) så var med och tävla. Kommentera bara inlägget TÄVLING!

Nytt kapitel kommer imorrn <3

Tack för alla kommentarer och att ni läser!

Taken Kapitel 17.

Kort kapitel. Har inte haft tid. Men bättre än inget eller hur!

OBS: Detta har inget att göra med verkligeheten utan är byggt på fantasi.

I förra kapitlet:
Zayns perspektiv:
JAAAA! Dom är inte ihop. Hon är singel. Jag vill bara hoppa omkring och skrika av glädje. Det är ju underbart!

___________________________________________________________________


Annas perspektiv:
Det är mörkt ute. Så typiskt Norrland på vintern. Mörker då man går till skolan och mörker då man går hem. Tur att snön och stjärnorna gör allt lite ljusare. Medans vi går knastrar snön under våra fötter. Kenzo (min familjs hund) drar glatt nosen mot snön. Han är så gullig! 
 - Jag och Kenzo måste hem nu. Vill ju va utvilad sista dagen med familjen. Säger jag till Elin som nickar instämande. Vi börjar sakta gå tillbaka mot våra hus samtidigt som killarna tar en taxi till hotellet. 
 - Kan ni förstå det här? Vår framtid har förändrats så snabbt på ett litet tag. Hur kunde vi hamna här? Frågar Elin glatt.
 - Jag vet inte. Jag har nog helt ärligt inte hunnit inse det. Svarar jag.

När jag äntligen kommer hem låser jag tyst dörren efter mig, tar av Kenzo halsbandet och smyger upp på mitt rum. Jag tvättar bort mascaran, borstar tänderna och byter om till min söta pyjamas med ett gulligt tryck på. Sängen är så skön är det sista jag tänker innan jag skruvar in mig i täcket och somnar.
 
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
 
Elins perspektiv:
Dagen bara flög förbi och nu står vi återigen på flygplatsen på väg mot Arlanda och sen London. Ingen av oss vill egentligen fara. Det känns som när man flyttar och måste slänga eller ge bort en massa saker för att få plats med nya, fast utan det bra som finns i det. Vi lämnar ju större delen av vårt liv här. Ett liv jag älskar. Visst, alla gillar kanske inte att vara en rätt normal Svensson. Men jag älskar verkligen att va det. Det gör vi alla.Från det att vi gick på dagis har vi pratat om att bo i en villa i ett lugnt, barnfamiljskvarter med någon man älskar och sina barn. Skjutsa på  träningar, hjälpa till med läxan, laga middag o.s.v. Det var vårt mål. Självklart fanns drömmen om att sjunga där. För annars skulle vi ju inte göra detta. Men vi trodde aldrig att det skulle hända och accepterade det.

OBS: Detta har inget att göra med verkligeheten utan är byggt på fantasi.


Påminnelse om videon!

Påminnelse!: Exakt samma inlägg som det förra om videon till Louis. Så har ni redan läst kan ni skippa detta och kolla in nya kapitlet för idag(Kapitel 16) eller något annat jag skrivit om som ni inte läst!
Ps. Nytt kapitel imorrn!

Snart fyller ju Louis år. Så en tjej tänker typ göra en video. Skicka in era bilder och hjälp till! <3

För info gå in på hennes blogg:
http://onedirectionswenovell.blogg.se/


Själv har jag skickat in en bild på min hund med texten Grattis på födelsedagen = Happy Birthday och en bild där jag skrivit 1D i snön (den finns här på bloggen tror jag).

Bilderna ska va inne senast på söndag bara så att alla vet. Kommer bli jätte kul. Så vill ni hjälpa till. Kolla in på hennes blogg!
http://onedirectionswenovell.blogg.se/

Taken Kapitel 16.

OBS: Detta har inget att göra med verkligeheten utan är byggt på fantasi.

I förra kapitlet:
 - Redo att gå? Frågar Elin samtidigt som hon öppnar dörren.
 - Till skolan? Säger Cassi frågande samtidigt som hon börjar gå.
Medans vi går berättar tjejerna lite om stan, hälsar på dom få människor som går förbi.
 - CASSI? Ropar helt plötsligt en röst och vi ser alla hur hon stelnar till.
 
___________________________________________________________________


Cassis perspektiv:
Nej nej nej! Inte han!
 - Cassi. Det var inte igår. Säger han samtidigt som jag sakta vänder mig om och känner hur Anna greppar tag i min högrs hand.
 - Hej Oskar. Svarar jag och ler ett fejkat leende,
 - Du kommer ihåg Beckis va?
 - Det är klart. Kul att träffa dig igen.
 - Desamma. Säger Beckis bitchigt och lutar sig mot Oskar.
 - Vi skulle gärna stanna och prata. Men Cassis kille från england är här och vi tänkte visa runt dom. Vi flyger tillbaks till england imorrn. Det är liksom lite jobbigt med alla deras fans, så vi flyger väldigt tidigt så att inte så många ska va vakna. Säger Anna vänligt men ändå bitchigt och ler fejkat.
 - Ja. Typ alla tjejer i storbrittanien vill bli ihop med Zayn, så dom försöker hålla det lite hemligt. Berättar  Josefin.
 - Men dom är ett sånt perfekt par. Jag har nog aldrig sett Cassi så lycklig med en pojkvän som med Zayn. Säger Tess.
 - Ja. Värsta drömparet. Instämmer Elin.
 - Men det var jätte kul att träffa er igen. Hejdå. Säger jag samtidgt som jag flyttar mig närmare Zayn.
 - Jaha. Hejdå. Svarar Oskar förbannat och tittar svartsjukt på Zayn innan han lägger armen om Beckis och går sin väg.
 
När vi kommit ur hör och synhåll brister vi ut i skratt.
 - Ni är bäst. Jag älskar er! Säger jag mellan skratten.
 
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
 
Liams perspektiv:
 - Jag fattade bara Zayn och Cassi av vad ni nyss sa. Säger Harry förvirrat.
 - Samma här. Vilka var det där? Frågar Louis och tjejerna slutar skratta och tittar allvarligt på varann.
 - Det där var min ex pojkvän Oskar och hans flickvän Beckis. Han dumpade mig för henne för ungefär ett år sen. Berättar Cassi sorgset.
 - Så det var därför ni sa att Cassi och Zayn är ihop. Frågar jag vänligt samtidgt som alla kollar chockat på mig.
 - Vad. Jag har försökt lära mig lite svenska. Och kan man ordet pojkvän och hör två personers namn är det ju inte svårt att gissa vad dom säger. Förklarar jag.
 - Vänta. Sa ni att vi är ihop? Frågar Zayn förrvirat och tittar på Cassi.
 - Ja. Förlåt. Det var inte meningen. Börjar Cassi säga skamset innan Zayn avbryter henne.
 - Det är lugnt. Men blir inte Mattias arg?
 - Va? Varför skulle han? Frågar hon förvirrat.
 - För ni är väl ihop? Frågar Harry serisöst.
Tjejerna börjar än en gång gapskratta.
 - Nej. Defenitivt inte. Han är ihop med Rayana
 - Jaså. Jaha. Säger Zayn oberört, men jag ser att han blir sjukt glad.
 
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
 
Zayns perspektiv:
JAAAA! Dom är inte ihop. Hon är singel. Jag vill bara hoppa omkring och skrika av glädje. Det är ju underbart!

OBS: Detta har inget att göra med verkligeheten utan är byggt på fantasi.


TÄVLING!



OBS. I stort sätt alla som är med kommer få vara med någon liten gång ex. en kompis till tjejerna. Men endast en person kommer få en plats bland huvudpersonerna. Jag kommer skriva allas namn på en lapp och sedan dra. Det kommer ta ett tag innan personen kommer in.

Lycka till!

Avslutas 20e December 2011

Rolig figur på YouTube

Hej! Idag blir det massa inlägg som ni märkt. Har ju som sagt fått min skoldator!
Hur som helst känner jag en kille: William. Som gör jätte roliga filmer o.s.v. Så vill ni ha ett gott skratt kan ni kolla in på hans YouTube kanal.
http://www.youtube.com/user/lillabloggen

Just nu kommer det upp ett nytt klipp varje dag. Han gör nämligen "trumvirvel" Kims Jul.

Och ja. Han är lika rolig i verkligheten!! (Dock inte lika extrem som Kim)

Skoldata

Nu har jag fått min skoldator. Så måste sitta här på bilden ett tag, men har inget emot det. Vår  mentor/bildlärare Affe är toppen. Han bjöd på fika!

Nytt kapitel senare idag!

Hej! Det kommer ett nytt kapitel senare idag!

Vet ni hur mycket det betyder att ni läser? Alltså klockan är inte ens 7 och 3 st. har redan varit inne och läst! Tack!

Taken Kapitel 15.

OBS: Detta har inget att göra med verkligeheten utan är byggt på fantasi.

I förra kapitlet:
Lukten är underbar inne i huset.
 - Vad bakar ni? Frågar Niall glatt.
 - Kanelbullar, pepparkakor och lussekatter. Säger Anna samtidigt som hon visar oss till köket.
 - Ah. Vad har ni gjort med mitt kök?! Utbrister Anna.

___________________________________________________________________


På golvet sitter Cassi och Tess skrattande och det ligger mjöl utspritt över hela köksbordet.
 - Hur kan detta hända varje år? Frågar Anna skrattande.
 - Jag vet inte. Det är ju du och Elin som är våra kockar slash bagare. Vi andra är inte lika bra. Lyckas Cassi få fram mellan skrattattakerna.
 -  Har du smakat dina hemmagjorda köttbullar. Dom är ju så sjukt goda att det inte är sant. Vad sitter du och säger kvinna? Skrattar Elin fram till Cassi.
 - Okej brudar. Skärpning. Jag vill ha fika. Säger Niall och efter det börjas det jobba. Cassi står bredvid mig och visar hur man rullar ihop kanelbullarna. Det spelas svensk julmusik i bakgrunden och tjejerna skrattar åt och sjunger med.
 
Efter typ två timmar är pepparkakorna och lussekatterna färdiga och vi väntar på att kanelbullarna ska bli klara i ugnen.
 - Så. Vad ska vi göra sen? Frågar jag.
 - Fika lite och sen gå ut på en promenad. Svarar Cassi glatt och ger mig ett leende som får mig att smälta som en isglass i solen. Varför måste hon ha pojkvän?
 
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
 
Nialls perspektiv:
 - Varför har jag inte ätit detta innan? Frågar jag samtidigt som jag tar ett bett på en kanelbulle. Så gott!
 - Det kan väl inte vi svara på. Svarar Tess glatt och kastar en bit lussebulle på Elin.
 
När vi fikat klart sätter vi på oss ytterkläder. Tjejerna som var smartare än oss sätter på sig skoterkängor, täckbyxor, dunjackor, läderväntar och stickade mössor
 - Redo att gå? Frågar Elin samtidigt som hon öppnar dörren.
 - Till skolan? Säger Cassi frågande samtidigt som hon börjar gå.
Medans vi går berättar tjejerna lite om stan, hälsar på dom få människor som går förbi.
 - CASSI? Ropar helt plötsligt en röst och vi ser alla hur hon stelnar till.
 
OBS: Detta har inget att göra med verkligeheten utan är byggt på fantasi.


Video.

Snart fyller ju Louis år. Så en tjej tänker typ göra en video. Skicka in era bilder och hjälp till! <3

För info gå in på hennes blogg:
http://onedirectionswenovell.blogg.se/


Själv har jag skickat in en bild på min hund med texten Grattis på födelsedagen = Happy Birthday och en bild där jag skrivit 1D i snön (den finns här på bloggen tror jag).

Bilderna ska va inne senast på söndag bara så att alla vet. Kommer bli jätte kul. Så vill ni hjälpa till. Kolla in på hennes blogg!
http://onedirectionswenovell.blogg.se/

Nytt kapitel imorrn!

Har börjat skriva på kapitel 15. Så imorrn får ni ett nytt kapitel!

Inget nytt kapitel tills på torsdag...

Hej.
Kan redan nu säga att det inte kommer nåt nytt kapitel idag eller imorrn. Men på torsdag lovar jag att det kommer ett.

Just nu finns inte tid. Jag gör självklart mitt bästa och det betyder sjukt mycket att ni läser!

Taken Kapitel 14.

OBS: Detta har inget att göra med verkligeheten utan är byggt på fantasi.


I förra kapitlet:
 - Det här är våra kompisar Julia och Rayana.
 - Redo för att ha brinnade ljus i håret. Frågar Julia Anna glatt.
 - Ska dom sätta eld på ditt hår? Utbrister Louis chockat.
___________________________________________________________________

- Haha. Självklart ska dom inte sätta eld på mitt hår. Jag ska vara lucia. Förklarar Anna glatt.
 - Vi ses om ett tag då. Säger Kevin och kramar om Anna innan han, Mattias och Lukas tar sina väskor och går.
 - Vart ska dom? Frågar Niall.
 - Hem såklart. En kompis hämtar upp dom. Svarar Cassi.
 - Alltså. Vi börjar om tre timmar och vi måste hinna få hem er alla, byta om innan dess och värma upp. Så rappa på. Säger Rayana glatt.
 - Oki doki chefen. Säger Tess glatt och tar sin väska i ena handen och armkrok med Rayana i den andra.
 
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
 
Nialls perspektiv:
Vi delar upp oss på två bilar. Jag, Louis, Zayn, Anna, Josefin och Cassi åker i Julias. Nån låt går på radion och tjejerna börjar genast sjunga med. Jag tittar ut genom fönstret och får syn på något stort.
 - Är det där en älg? Frågar jag förhoppningsfullt.
 - Japp. Svarar Josefin efter en stund.
 - Vår första älg. Säger Louis glatt.
 
 -  Spring in. Snabba ryk nu! Skrattar Julia fram medans Josefin springer in i ett hus, Anna i det mittemot och Cassi i det bredvid. En bit bort ser vi Elin och Tess springa in i varsit hus.
 - Är alla hus här röda med lite vitt eller? Frågar Zayn.
 - Nä. Men det är ganska vanligt. Speciellt så här en bit untanför stan.Svarar Julia vänligt.
 - Jag vann. Ropar Josefin stolt samtidigt som hon springer mot bilen. Kort därefter kommer.
 
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
 
Harrys perspektiv:
Vi sitter i en kyrka och väntar. Det är proppfullt och mysigt. Helt plötlsigt blir allt tyst och man hör hur det någonstans längst bak i kyrkan börjar sjungas på svenska. Efter ett tag ser man Anna gå i en vit klänning med ett rött band runt midjan, långa brinnande ljus på huvudet och handflatorna mot varann. Bakom henne kommer flera tjejer, korta längst fram och längsta längst bak, dom går två och två. Alla dom har på sig likadana vita klänningar som Anna men har glitter runt midjan och i håret istället och i sin ena hand håller dom ett långt, brinnande ljus. Bakom dom kommer några killar med likadana klänningar och en stut med stjärnor på och en stjärna på en pinne i ena handen. Och sist går några tomtar. Det är från typ sju år till tjugo. Det är verkligen vackert. Dom sjunger lite och håller några korta tal. Jag fattar inget av vad dom säger eftersom dom pratar på svenska. Men något rörande måste det vara för en gammal dam bredvid mig gråter hysteriskt.
 
Efter typ en timme går dom sjungande ut igen och efter tio minuter lyckas vi äntligen hitta dem. De står ute i snön fortfarnade med tända ljus och blir fotograferade.
 - Hej tjejer. Får man ta ett kort. Frågar jag glatt.
 - Självklart. Svarar Tess glatt.
Jag tar ett kort på dom och lägger ut den med texten:  Är i Sverige just nu. Har just sett Loving va med i ett luciatåg. Var sjukt vackert.
 
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
 
Cassis perspektiv:
 - Hem till mig som vanligt? Frågar Anna samtidigt som vi går med hennes föräldrar.
 - Japp. Vi smsar tjejerna så kan dom komma över. Svarar jag.
 - Och killarna. Tillägger jag.
 - Okej.
 
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
 
Zayns perspektiv:
Vi lämnar våra väskor på hotellet och tar sen en taxi till Annas hus. Vi ringer på dörren och möts av en skrattande Anna som har på sig en stickad klänning och håret uppsatt i en fläta. Vi attakeras också av en glad, svart hund.
 - Kenzo. Förlåt. Han vill bara hälsa. Jag lovar att han är världens snällaste. Ingen är väl allergisk eller rädd? Frågar Anna vänligt samtidigt som hon pussar honom på huvudet.
 - Näpp. Svarar vi alla.
 - Ja. Välkomna in. Tjejerna är i köket. Det är liksom tradition att vi varje år är med i luciatåget, sen bakar vi här, äter och efter det går vi ut och är ute i mörkret i flera timmar.
 
Lukten är underbar inne i huset.
 - Vad bakar ni? Frågar Niall glatt.
 - Kanelbullar, pepparkakor och lussekatter. Säger Anna samtidigt som hon visar oss till köket.
 - Ah. Vad har ni gjort med mitt kök?! Utbrister Anna.

OBS: Detta har inget att göra med verkligeheten utan är byggt på fantasi.


Nytt kapitel imorrn!

Kort kapitel imorrn. Ska försöka se till att det händer <3

Taken Kapitel 13.

Detta kapitel tillägnas Julia och Rayana som är så duktiga på att kommentera. Betyder sjukt mycket. Så tänkte belöna er lite!
Det är ett rätt kort kapitel. Men som jag sa innan så finns det inte riktigt tid just nu!

OBS: Detta har inget att göra med verkligeheten utan är byggt på fantasi.

I förra kapitlet:
Louis perspektiv:
 - Snälla killar det där. Dom frågade om vi ville med till sverige imorrn jag sa självklart . Babblar jag på,
 - VAAAA? Skriker killarna.

_____________________________________________________________________________

 - Vänta lite. Vadå sverige? Varför ska vi dit bara sådär. Visst, sverige är toppen. Men. Säger Zayn.
 - Tjejerna skulle göra nåt. Lucia tåg tror jag att det va. Berättar jag.
 - Och hur ska vi träna där?
 - Hela turné gänget ska med. Vi får en ledig dag.
 
Klockan 8 på kvällen:
 - Sverige här kommer vi! Ropar jag glatt samtidigt som planet lyfter. Harry som sitter bredvid mig, Niall och Zayn som sitter bakom och Liam som sitter framför skrattar allihop. Tjejerna och deras killar sitter bara och pratar glatt på svenska. Jag saknar verkligen min tjej när jag hör dom och ser Elin och hennes pojkväns blickar till varann.
 
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
 
Harrys perspektiv:
Vi sitter på Arlanda, en flygplats och väntar.
 - Varför ska vi byta flyg? Vi är ju i sverige. Frågar jag.
 - För vi bor i norrland. En timmes flyg härifrån ungefär och sen lite bilåkning. Svarar den där killen Kevin vänligt.
 - Okej.
 
En och en halvtimme senare:
 - AHHHHH! Skriker några tjejer och jag gör mig redo för att skriva autografer, men efter ett tag inser jag att det är Loving som skriker och springer mot två andra tjejer som står en bit bort och också skriker. Dom börjar kramas och prata glatt på svenska och efter ett tag får även (de svenska) killarna varsin kram.
När jag och mina killar kommer fram till dom presenterar Cassi tjejerna glatt:
 - Det här är våra kompisar Julia och Rayana.
 - Redo för att ha brinnade ljus i håret. Frågar Julia Anna glatt.
 - Ska dom sätta eld på ditt hår? Utbrister Louis chockat.

OBS: Detta har inget att göra med verkligeheten utan är byggt på fantasi.


Ska försöka skriva!

Hej!
Förlåt mig. Men som många andra har jag väldigt mycket nu. Ex. har jag engelska prov ímorrn och har då 90 glosor + fonetik + modala hjälpverb + ev. hörförståelse.
Och det känns som om jag inte kan nåt. Jag är en sån person som helt enkelt inte tror att jag ska klara något, fast jag egentligen vet att jag gör det. Jaja. Ska få ut ett kapitel ikväll. Måste bara plugga mer och gå en promis med min hund Kenzo!

Tack för att ni läser!

Taken Kapitel 12.

OBS: Detta har inget att göra med verkligeheten utan är byggt på fantasi.

I förra kapitlet:
Elins perspektiv:
Lukas är här. Min älskling är här. Jag vill bara hoppa omkring. Han är faktiskt här!
 - Jag har en överaskning till dig. Viskar han i mitt öra innan han pussar mig på kinden.
______________________________________________________________________________________________

 - Elin. Kom nu. Vi måste jobba. Säger Tess glatt och drar bort mig från killarna.
 
Vi sitter i en fejksnö hög och leker samtidigt som vi ler in i kameran. Jag har plastsnö i håret som har korkskruvar och en ljusrosa kappa matchad med svarta tajta, ljusa jeans och höga tyg stövlar med klack.
 
 _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
 
Tess perspektiv:
När vi fotograferas klart bestämmer vi oss för att köpa med oss pizza och se film på hotellrummet.
 - Hey. One Direction. Wanna come and see a movie at oure hotelroom? Frågar jag glatt
 - Yeah. Sounds great. Svara Niall glatt.
 
En timme senare sitter vi och äter pizza på mitt och Josefins rum och tittar på Sällskaps resan SOS. Det är ganska trång i sängarna, så Elin sitter i Lukas knä, Anna i Kevins och jag och Cassi mer eller mindre delar på Mattias.
 - Kolla in gullparet. Viskar jag till Cassi och Mattias och tittar på Elin och Lukas som bara sitter och tittar in i varanns ögon.
 - Dom är så gjorda för varann! Håller Cassi lyckligt med.
 - Det är så skönt att se dom tillsammans igen. Sen ni for har Lukas varit deppig. Berättar Mattias.
 
 - Do you know that swedish movies are kinda crazy? Frågar Louis efter att filmen är slut.
 - Yeah. But we love it. Svarar jag glatt.
Jag tittar mig omkring och ser att Anna, Elin och Cassi har somnat.
 - Ska vi bära dom till deras rum? Frågar Kevin vänligt.
 - Ja. Kom nu. Svarar Mattias och ställer sig försiktigt upp. Killarna lyfter försiktigt upp tjejerna och säger hejdå innan dom går.
 - Äkta kärlek. Säger Josefin glatt.
 - What? Frågar Harry förvirrat.
 - True love. Svarar jag och Josefin samtidigt.
 
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
 
Zayns perspektiv:
Jag ser den där killen Mattias bära iväg Cassi. Var det han som var med på kortet? Det måste det vara. Jag känner mig som en avundsjuk pojkvän. Ända skillnaden är att det inte är jag som är pojkvännen, det är han.
 - We gotta go. Thansk for a good time. Säger Liam vänligt och vi går ut ur rummet efter att ha sagt hejdå till Josefin och Tess.
 
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
 
Louis perspektiv:
 - Snälla killar det där. Dom frågade om vi ville med till sverige imorrn och jag sa självklart . Babblar jag på,
 - VAAAA? Skriker killarna.

OBS: Detta har inget att göra med verkligeheten utan är byggt på fantasi.

Nytt kapitel imorrn!

Hej!
Det kommer ett kort kapitel imorrn. Lovar!

Taken Kapitel 11.


OBS: Detta har inget att göra med verkligeheten utan är byggt på fantasi.

I förra kapitlet:
Elins perspektiv:
Jag har precis bytt om och går arm med arm med tjejerna med Tess på min vänstra sida och Josefin på min högra. Vi går förbi en snöhög då något helt plötsligt flyger upp ur den. Jag skriker allt jag kan.

______________________________________________________________________________________________


 - AHHHHHH! Skriker jag samtidigt som jag hinner tänka, nu kommer jag dö.
 - Whats up. Are you okey? Ropar Harry samtidigt som alla killarna kommer springande mot oss.
Jag sluat skrika då jag märker att jag är den enda som gör det. Vänta. Skrattar tjejerna. Och dom som låg i snöhögen med? Jag vrider på huvudet och tittar försiktigt på dom.
 - LUKAS! Skriker jag och slänger mig om halsen på honom.
 - Huh. Are everybody okey? Frågar killarna men verkar inte se mig krama om snömonstret.
 
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Louis perspektiv:
Vi springer allt vi kan mot tjejerna. När vi kommer fram tittar vi upp och ser Elin stå och krama en kille.
 - Någon som vill förklara? Frågar jag chockat.
 - Det här är tre väldigt viktiga personer. Nämligen Kevin, Lukas och Mattias. Svarar Anna och kramar om en av dem.
 - Ahah. Mumlar Niall menade och tittar på mig innan vi vänder om och går.
 - Är det bara jag som känner mig liten, svag och kort? Dom var ju värsta muskel jättarna. Säger Harry trött.
 - Ja. Påminn mig om att inte jävlas med tjejerna. Instämmer Louis.
 - Fast dom verkar snälla. Säger Liam.
 
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 
 
Elins perspektiv:
Lukas är här. Min älskling är här. Jag vill bara hoppa omkring. Han är faktiskt här!
 - Jag har en överaskning till dig. Viskar han i mitt öra innan han pussar mig på kinden.


OBS: Detta har inget att göra med verkligeheten utan är byggt på fantasi.

Tack igen!

Igår blev det 104 sidvisningar och 30 unika besökare. Rekord på båda. TACK!! Blev så lycklig då jag såg det!
Som tack kommer ett nytt kapitel ut om några timmar. Ska ställa alarm så att jag vaknar och skriver imorrn. Men just nu behöver jag verkligen sova. Är sjuk o.s.v. och har en massa plugg att göra.

TACK för att ni läser. Ni är bäst!!

Taken Kapitel 10.

OBS: Detta har inget att göra med verkligeheten utan är byggt på fantasi.


I förra kapitlet:
Vi sitter ganska länge och kollar på gamla bilder. Min mobil ringer och jag svarar.
 - Hej. Det är Anna.
 - AHHH. GISSA VAD!

___________________________________________________________________________________________________


  - HAN KOMMER HIT!
 - Tess? Vänta nu. Vem?
 - Ja. Såklart är det jag. Förlåt att jag skrek. Men jag fick ett sms. Lukas sitter på ett pan hit just nu. Han tänkte överaska Elin. Vi måste komma på nåt smart sätt att lura henne på. Hon kommer bli så överaskad.
 - Okej. Ta hit Josefin. Här ska planer smidas.
 
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 
 
Liams perspektiv:
 - KILLAR. KOM NU. NI KOMMER FÖRSENT TILL FOTOGRAFERINGEN. Ropar Paul från hallen.
 - Kul. Tre timmars paus från jobb. Säger Harry.
 
Vi sminkas, stylas och tar bilder som grupp medans tjejerna gör samma sak en bit bort.
 - Okej. Spring och byt om så tar vi kort på er med tjejerna sen. Säger fotografen vänligt.
 - Sisten dit är sämst. Ropar Louis och börjar springa.
 
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 
 
Elins perspektiv:
Jag har precis bytt om och går arm med arm med tjejerna med Tess på min vänstra sida och Josefin på min högra. Vi går förbi en snöhög då något helt plötsligt flyger upp ur den. Jag skriker allt jag kan.

Nytt rekord!

69 sidvisningar hittils idag. Nytt rekord. Kolla in om typ 10 minuter så lovar jag att ett nytt kapitel ska komma upp!
TACK!!!

Ska försöka skriva!

Lovar att det kommer några kapitel i helgen. Minst 1. Får se hur mycket jag orkar. Är sjuk och måste plugga. Men ska försöka skriva så många som möjligt!

Tack för att ni läser!

Taken Kapitel 9.

 
OBS: Detta har inget att göra med verkligeheten utan är byggt på fantasi.

I förra kapitlet:
När vi några timmar efter dans sitter i Louis och Harrys lägenhet börjar vi snacka om tjejerna.
 - Tror ni att dom pratade om sina pojkvänner. Frågar Zayn dystert.
 - Man vet aldrig. Men det blir klarare om vi...
___________________________________________________________________________________________________


 - googlar tjejerna. Säger Harry finuligt.
 - Louis. Hämta din dator.
 
Efter en liten stund sitter vi ihop trängda framför hans bärbara dator och väntar spänt medans Louis knappar in Loving på Google. Upp kommer en massa bilder från uppträdanden och andra event och sen en massa fanbilder. Men inga privatbilder.  När vi suttit och tittat i är vi nära på att ge upp.
 - STOP. Där är ju Cassi med nån kille. Klicka och se vad det står. Utbrister Liam helt plötsligt.
 
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 
 
Zayns perspektiv: 
Det känns som en sten. Varför just Cassi?
 - Typiskt. Det verkar stå på svenska. Säger Louis besviket.
 - Tur att jag köpte en svensk engelsk ordbok då. Svarar Liam stolt och går och hämtar nåt från sin väska. När han kommer tillbaks slår han upp boken och efter en kvart har han lyckats.
  - Okej. Det står typ under bilden. Min söta klasskompis Cassi som är medlem i gruppen Loving och hennes kille. Så gulligt par. Helt perfeka för varann. Berättar Liam.
 - Jaha. Då är en avklarad. Cassi har kille. Ska vi testa leta igenom den här bloggen på bilder? Frågar Harry.
 - Mm. Mumlar jag. Hon har en pojkvän. Hur kunde jag tro annat?
 
 - Där är tjejerna. Säger Harry efter en timmes letande.
 - Ja. Man behöver ingen ordbok för att se att det där är Josefin som kysser nån kille, Anna kramande nån, Elin sittande i nåns knä och Tess som lyfts upp och ner av nån kille. Svarar Niall.
 - Då vet vi. Dom har alla pojkvänner.
 
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 
 
Annas perspektiv:
 - Vad gör du? Frågar jag samtidigt som jag sätter mig bredvid Cassi i soffan. Varför har jag på mig dom har jeansen? Dom är ju helt klart inte snygga, men så sköna.
 - Kollar gamla bilder. Svarar hon och jag tittar på hennes dator.
 - Haha. Den där fjällvandringen slutade ju inte bra för min del. Kevin fick bära mig till stugan efter att jag halkat och stukat foten. Det var ju långt också. Säger jag skrattande.
 - Och den här då. Vår beach volleyboll turnering mot killarna den varmaste dan den sommaren
 - Där vi satt och grillade efter en dag i skidbacken.
 
Vi sitter ganska länge och kollar på gamla bilder. Min mobil ringer och jag svarar.
 - Hej. Det är Anna.
 - AHHH. GISSA VAD!

OBS: Detta har inget att göra med verkligeheten utan är byggt på fantasi.

Taken Kapitel 8.

OBS: Detta har inget att göra med verkligeheten utan är byggt på fantasi.

I förra kapitlet:
 - Vakna nu. Vi ska snart till dansstudion och öva koregrafi om en timme. VAKNA!! Ropar Louis glatt och hoppar ner från sängen och drar bort mitt täcke.
 - Ush. Dans. Jag stannar nog.
 - Jaja. Bara mer Loving åt oss. Säger han retsamt och drar med sig Harry ut. Liam och Niall är inte långt efter.
Jag hatar verkligen att gå upp. Och att dansa,
 
När vi en halvtimme senare går ner mot bilen möts vi av en chock!

___________________________________________________________________________________________________

 Zayns perspektiv:
- Det har SNÖAT. Ropar Louis glatt och slänger sig ner i en snöhög.
 - Smart. Vi har ju brottom. Ropar Harry och sätter drar upp honom.
 - Vi går ut och leker sen. Säger Niall glatt.
Vi sätter oss alla i bilen. Glada över snön.
 
När vi kommer fram till dansstudion möts och går in möts vi av fem glatt hoppande tjejer. Dom ropar något som jag inte förstår.
 
 _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
 
Josefins perspektiv:
- Hi girls. What are you screaming about? Frågar Harry glatt.
 - Oh. Hello. Nothing. Just a girl thing. Svara Cassi och ler.
 - Is everybody here? Frågar koreografen.
 - Yes. We are all here. Svarar tjejerna glatt.
 - Good. So, becuse that you all have been practising by youre shelf. We only need to syncronise everybody.
 
Jag älskar verkligen att dansa. Hopp åt sidan, snurr och ner på knä. Jag tar av mig min tjocktröja så att jag bara har på mig sockar med små blommor på, en röd t-shirt och gråa oversize mjukisbyxor med lite häng.
 - Ska vi hjula? Frågar Cassi mig och Anna när vi snurrar runt varann.
 - Japp. På tre. Svarar jag.
 - ETT, TVÅ, TRE. Ropar vi tillsammans innan vi hjular och strax efter oss gör även Elin det.
 - That was cool. I think we can have it in the show. Säger koreografen nöjt.
 
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
 
Nialls perspektiv:
 - Okej. Vad vet vi inte om er? Frågar jag tjejerna då vi alla sitter i en klump med varsin vattenflaska och har paus.
 - Mycke. Vad vill ni veta? Svarar Anna glatt.
 - Hm. Favoritintressen? Frågar Harry.
 - Familj, läsa, hundar, ja, eller djur i det stora hela. Sen kompisar och historia. Svarar Anna.
 - Jag älskar dans, mode, familj, kompisar och så vidare. Berättar Josefin.
 - Helt klart som alla andra familj, kompisar, djur, speciellt hundar då. Och att sy. Svarar Cassi
 - Som dom andra sagt. Familj, kompisar och så vidare. Säger Tess.
 - Typ sport, familj och vänner. Säger Elin.
 - Och Lukas. Fyller tjejerna skrattande i.
 - Men hallå. Då ska ju Tobias, Kevin, Mattias och så vidare in där också.
 - Vänta lite. Är det era killar? Frågar Louis förrvirat.
Tjejerna blir tysta och utbyter blickar.
 - Alltså. Det är inte det att vi inte litar på er. Men vi berättar inte sånt bara sådär. Svarar Cassi och tittar bort.
 
När vi några timmar efter dans sitter i Louis och Harrys lägenhet börjar vi snacka om tjejerna.
 - Tror ni att dom pratade om sina pojkvänner. Frågar Zayn dystert.
 - Man vet aldrig. Men det blir klarare om vi...

OBS: Detta har inget att göra med verkligeheten utan är byggt på fantasi.



Taken Kapitel 7.

Pga. att Julia så gärna ville ha mer och är så bra på att kommentera så kommer här ett nytt kapitel!


OBS: Detta har inget att göra med verkligeheten utan är byggt på fantasi.

I förra kapitlet:
 - Låter bra. När Elin har vaknat måste jag berätta något. Säger Josefin.
 - Du kan berätta nu. För här är jag. Mumlar Elin trött samtidigt som hon sätter sig i en fotölj.
 - Jo. Jag har alltså....

___________________________________________________________________________________________________


Cassis perspektiv:
 - hittat några brev på kontoret i Stockholm. Börjar Josefin säga bekymrat.
 - Och? Frågar jag stressat. Hon verkar verkligen upprörd.
 - Det var tre brev med saker som hur mycket några hatade. Det fanns till och med ett dödshot. Säger hon snyftande.
 - Men VA? Allvarligt? Hur? Varför? VA?
Det går så många tankar runt i mitt huvud. Jag vet att alla inte gillar vår musik och så. Men hatar människor oss verkligen för det?
 
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
 
Elins perspektiv:
Vi sitter tysta en lång stund och bara håller varanndras händer.
 - Vars sa du att du hittade dem? Frågar Cassi försiktigt.
 - I förådet på kontoret i Stockholm. Dom låg gömda i en säck där det stod Ska Slängas. Jag tror Robin inte ville att vi skulle se dem. Svarar Josefin sorgset.
 - Jag önskar att du aldrig hittat breven. Men du gjorde rätt som sa till oss. Vi är alla med i det här. Säger Anna.
 - Föralltid. Håller jag med.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
 
Zayns perspektiv:
Jag ligger och drömmer om Cassi. Så vacker. Helt plötsligt hör jag hur några ropar och hur det hoppas i min säng. Jag öppnar motvilligt ögonen och ser killarna stå och hoppa och skrika. 
 - Vakna nu. Vi ska snart till dansstudion och öva koregrafi om en timme. VAKNA!! Ropar Louis glatt och hoppar ner från sängen och drar bort mitt täcke.
 - Ush. Dans. Jag stannar nog.
 - Jaja. Bara mer Loving åt oss. Säger han retsamt och drar med sig Harry ut. Liam och Niall är inte långt efter.
Jag hatar verkligen att gå upp. Och att dansa,
 
När vi en halvtimme senare går ner mot bilen möts vi av en chock!

OBS: Detta har inget att göra med verkligeheten utan är byggt på fantasi.

Taken Kapitel 6.

OBS: Detta har inget att göra med verkligeheten utan är byggt på fantasi.

I förra kapitlet:
Annas perspektiv:
 - LÄGG AV. VAD ROLIGT! HAN MÅSTE VA SÅ GLAD. Skriker Tess samtidigt som vi hoppar runt av lycka.
 - Hörrni. Jag kom presis på den perfecta presenten. Utbrister jag. Det är ju självklart!

___________________________________________________________________________________________________


Annas perspektiv:
 - Vad vad vad? Frågar Tess uppspelt.
 - Vi gör ett sånt där samlarkort med honom.  Svarar jag.
 - Det är ju så smart. Han kommer älska det. Utbrister Elin lyckligt.
 - Då behövs bara ett kort. Säger Josefin.
 - Lätt. Kolla bara Elins saker. Hon har två bilder i plånboken, typ hundra i mobilen och mer än tusen på datorn. Berättar Cassi glatt.
 - Meh. Okej. Sant. Instämmer Elin.
 - Då fixar vi det imorrn. Säger jag.
Tjejerna instämmer. Vi går sakta mot hotellet.
 - Kan vi inte köpa läsk och godis och se en film sen. Bara slappa? Frågar Elin.
 - Jo. Det borde vi.
 
När vi köpt godis och läsk går vi i mörkret mot hotellet. Vi skrattar och pratar som vanligt. Min mobil ´piper till.
 Hej gumman. Nu går jag och lägger mig. Vi saknar dig här hemma. Pappa, Nick, Sara och Matt hälsar. Älskar dig. Puss mamma <3
 Hej mammis. Förlåt, har inte haft tid att ringa än. Saknar er me. Hälsa tillbaks. Älskar er. Ringer imorrn. Puss <3
 
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
 
Josefins perspektiv:
Vi sitter på Anna och Cassis rum och sappar mellan kanalerna.
 - Oh. Dina, Mina och Våra. Kan vi inte se den? Frågar Anna.
 - Jo. Den ä bra! Håller jag med.
 
När vi sett klart filmen sitter vi bara på deras sängar och pratar om allt mellan himmel och jord. Det är underbart att kunna säga exact hur man känner utan att bli dömd.
 
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
 
Tess perspektiv:
Jag  vaknar upp med Josefins huvud på mina smalben. Vi somnade på Anna och Cassis rum igår.
 - Har nån sett Elin. Frågar Cassi som ligger på den andra sängen trött.
 - Hon kanske är i köket. Jag går och kollar. Säger Anna trött och börjar gå mot köket.
 - AHHH! Ropar hon och ramlar framlänges på golvet.
 - Jag hittade Elin.
Vi börjar alla skratta. Elin sover fortfarande, så vi hjälps åt att lyfta över henne till ena sängen. Hon kan ju inte sova på golvet.
 - Vi ska va i dansstudion om tre timmar och öva koreografin till turnén. Vad sägs om att vi fixar kortet sen? Frågar Anna.
 - Låter bra. När Elin har vaknat måste jag berätta något. Säger Josefin.
 - Du kan berätta nu. För här är jag. Mumlar Elin trött samtidigt som hon sätter sig i en fotölj.
 - Jo. Jag har alltså....

OBS: Detta har inget att göra med verkligeheten utan är byggt på fantasi.


Snart nytt kapitel

Wow. 64 unika besökare igår. TACK! Kommer ut ett nytt kapitel snart som tack!

Taken Kapitel 5.

OBS: Detta har inget att göra med verkligeheten utan är byggt på fantasi.


I förra kapitlet:
Zayns perspektiv:
Jag ser Cassi gå ut med en allvarlig min och slå in ett nummer på sin mobil. Jag tänker inte så mycket på det. När hon varit ute i tio minuter går jag ut till trappan. Jag ser henne sitta där med ryggen mot mig. Vänta lite nu. Gråter hon?

___________________________________________________________________________________________________


Cassis perspektiv:
Tårarna bara rinner. Varför? Varför? Det gör så ont! Jag sitter bara i trappan och låter tårarna komma. Kunde jag på allvar tro något annat? Hur kunde jag ens hoppas... Mina tankar avbryts av att en röst försiktigt frågar:
 - Cassi? Are you okey?
Jag vänder mig och ser Zayn stå och titta in i mina rödgråtna ögon.
 - Yeah. Thanks for asking. Svarar jag och försöker dölja smärtan och låta glad. Jag reser mig upp och börjar gå tillbaks till tjejerna. Den första som ser mig då jag kommer in i rummet är Anna. Hon greppar min hand och drar ut mig till trappan igen. Zayn har gått tillbaks till dom andra, så det är bara vi där.
 - Gumman. Vad sa han? Frågar hon vänligt och kramar om mig.
 - Han. Han ska flytta ihop med henne. Hur kunde jag tro att han fortfarande älskade mig? Snyftar jag fram och börjar gråta hyseriskt.
 - Såja. Allt kommer ordna sig. Jag lovar. Han vet inte vad han missar. Tröstar hon.
Jag börjar sakta släppa taget om henne.
 - Satsa på turnén nu. Låt honom inte förstöra det för dig. Säger Anna och med det kan jag andas igen.
 
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
 
 
Nialls perspektiv:
Zayn kommer och sätter sig bredvid mig medans Anna drar med sig Cassi ut igen. När dom kommer tillbaks sätter sig dom och börjar prata svenska med tjejerna.
 - Allvarligt. Hur länge har ni känt varann. Ni ser ju typ på avstånd om nåt är fel med dom andra. Frågar Harry tjejerna.
 - Vi är uppvuxna tillsammans. Våra pappor var bästisar och innan det var våra farföräldrar bästisar och så vidare. Vänskpen mellan våra familjer är obrytbar och går längt tillbaka. Vi är vänner från vaggan till graven. Svarar Anna och kramar om Cassi,
Dom säger något i kör och ler.
 - Hörrni. Vad sa ni? Frågar jag förvirrat.
 - Vänner för alltid!
 
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
 
Elins perspektiv:
Andledningen till att vi är i studion är att vi ska ha ett möte med turné chefen. Han berättar om hur vi ska träna i veckan, vilka hotell vi kommer bo på, hur scenen kommer se ut o.s.v. Jag försöker verkligen lyssna, men orkar inte. Jag är för trött. Tur att Anna memorerar och skriver ner allt. Vår lilla ordningsnisse!
Det är inte alla som har såna underbara vänner som jag. Vänner som man kan ringa mitt i natten när man är ledsen eller rädd. Vänner som släpper allt när man behöver dom. Vänner som går upp i vikt med en då man gjort slut med sin pojkvän och är jätte deppig. Vänner som står ute och väntar i spöregn, kyla och blåst på att ens föräldrar ska hämta upp en. Vänner som helt enkelt alltid finns där. Som älskar en för den man är. Visst, vi bråkar ibland och det har hänt att vi inte pratat på en månad. Men när det verkligen gäller finns dom där. Redo att försvara och trösta. Min mobil vibrerar och jag kollar snabbt vad det står:
Hej älskling. Ville bara berätta att jag kom med. Jag ska utomlands och spela landskamp. Jag saknar dig mr än ord kan beskriva. Älskar dig. Puss <3
Lukas är så gullig alltså. Jag har sån tur att ha honom som min pojkvän. Jag skriver snabbt ett svar.
GRATTIS!!! Vad stolt jag blir. Jag visste att du skulle klara det! Jag saknar dig med. Otroligt mycket. Jag ringer dig ikväll. Älskar dig. Puss <3
 - Lukas ska spela match utomlands. Viskar jag i Josefins öra.
 - Wow. Gratta honom från mig sen. Vi borde köpa en grattis present eller nåt. Viskar hon tillbaks.
 - Vet du hur smart du är. Varför tänkte inte jag på det?
 - Du tänkte på hur mycket du älskar honom. Kärlek gör en blind minns du va!
 
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
 
Annas perspektiv:
 - LÄGG AV. VAD ROLIGT! HAN MÅSTE VA SÅ GLAD. Skriker Tess samtidigt som vi hoppar runt av lycka.
 - Hörrni. Jag kom presis på den perfecta presenten. Utbrister jag. Det är ju självklart!

OBS: Detta har inget att göra med verkligeheten utan är byggt på fantasi.

Detta kaptiel är till mina kompisar. Ni är BÄST! Tack för att ni alltid finns där!

TACK!

Tack Tack Tack! För att ni läser. Betyder så mycket för mig. Och kommentarerna. Ni gör verkligen min dag alltså. Såg nyss att det var 52 sidvisningar och 26 unika besökare. Och jag har bara skrivit i 10 dagar. Alltså WOW. Kommer snart ut en nytt kapitel. Återigen TACK!

Taken Kapitel 4.

OBS: Detta har inget att göra med verkligeheten utan är byggt på fantasi.


I förra kapitlet:
Cassis perspektiv:
Vi sitter och försöker lära killarna några svenska ord. Det låter verkligen jätte roligt. Elin kommer tillbaka och ler stort. Hon är så lycklig tillsammans med Lukas. Hela hon bara lyser då hon tänker på honom.
 - We need to go to the studio now. I don´t think it´s a good idea to start the tour with getting late. Säger hon glatt och vi alla börjar gå mot bilarna.

___________________________________________________________________________________________________

Louis perspektiv:
Vi hade lämnat tjejerna och satt oss i vår egen bil samtidigt som vi kör mot studion.
 - Där ser du Harry. Dom tyckte inte att vi va galna. Säger jag roat.
 - Nä. Dom verkade inte bry sig alls. Instämmer Niall.
 - Tur det. Tänk att tillbringa så mycket tid tillsammans med några som undviker en och tycker att man är galen. Säger Liam.
 - Ja. Ush. Vilken mardröm det skulle varit. Instämmer Harry.
Vi sitter och pratar och efter ett tag är vi framme. Vi går upp till studion och möts av skratt. Tjejerna sitter i soffan och skrattar åt något på nångons mobil.
 - Hey. Vad är det som är så kul? Frågar jag nyfiket.
 - Nä. Inget. Alltså våra kompisar har bara klantat sig lite och mmsade en bild. Svarar Josefin glatt.
Helt plötlsigt börjar mobilen dom tittar på ringa.Cassi svarar och sätter på högtalaren. Det är svårt att höra vad dom säger och jag försår inte ett ord dom säger pga. att dom pratar svenska. Men på rösterna man hör från andra sidan telefonen hör man tydligt att det är några killar. Helt plötsligt säger någon av dom som får alla tjejer utom Cassi  som rodnar att skratta.
 

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
 
Cassis perspektiv:
 - Nej. Sa han verkligen det? Vad gulligt. Frågar Tess Kevin när han berättar att min gamle pojkvän sagt till honom att han ångrar att vi gjorde slut.
 - Ja. Cassi. Han saknar verligen dig. Det syndes. Svarar Kevin döallvarligt.
Jag kan inte fatta det. Saknar han mig? Jag är så förvirrad. Varför gjorde han slut då? Vet han inte om hur ont det gjorde?
 - Cassi. Mötet börjar om en kvart. Gå och ring honom. Viskar Elin i mitt öra då hon ser min min.
 
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
 
Zayns perspektiv:
Jag ser Cassi gå ut med en allvarlig min och slå in ett nummer på sin mobil. Jag tänker inte så mycket på det. När hon varit ute i tio minuter går jag ut till trappan. Jag ser henne sitta där med ryggen mot mig. Vänta lite nu. Gråter hon?
 

OBS: Detta har inget att göra med verkligeheten utan är byggt på fantasi.

Så mycket + bloggtips

Hej!
Det har inte blivit så mycket skrivande på några dar och jag vill be om förlåtelse för det. Men har jätte mycket prov och läxor just nu, och jag kan inte skippa dom pga. att jag behöver höga betyg eftersom jag kommer söka in på gymnasium med dem.

Jaja. Här kommer en toppen novell som ni kan läsa under tiden. http://onedirectiontwodreams.blogg.se/

Jag lovar att försöka skriva så att ett kapitel kommer ut senast på söndag. Men våra SO prov är inte att leka med, så det blir kanske inte ett jätte långt kapitel.

Ha det bra.

RSS 2.0